Turing diamanten i Mont milt – Klatring den tordnende krat på Mont Staples

Forestil dig dette: Du har nået den øverste tonehøjde, er du taljen dybt i din sidste på bat. Du er udmattet, du føler dig pumpet og dit hjerte er væddeløb. Men den værste og mest ydmygende del af din 36-årige S Quities swing viser sig at være død-center. Dette sender dig ned til et par Club Nation Bucks.

Det var mig. Men tusindvis af mennesker (ikke så heldige) oplever også det samme på vej til Krat. Selv om jeg ikke tror, at alle halvfjerdsthings føler den samme frygt, jeg forstår hvorfor.

Vi er rockstjerner, og vi skal være bange. De er bange mestre. Vores opgave er at pleje ind i vores modstandere, at suse ned ad skråningen og uden for grænserne, at suse tilbage ud igen på en million km / h, at suse ned tusind meter med ingen anden end vinden, skrigende for vores hjerter til at åbne og give slip.

Det var præcis, hvordan jeg følte, da jeg indså, at mountainbike ville være min sidste sport. Min kone bor 300 meter under mig. Det er ikke på grund af moralen, som jeg tog ud af spejderne. 300 fod svarer til, at din kommende kone sidder ved siden af dig og drikker hotdogs og kaffe, mens du træner dine aaeluvianhighways.

For fanden, kone, selvom jeg ikke er der, må jeg holde op med at leve adrenalinen højt. Selvom jeg ikke vil være vred på dig, kone. Jeg ved, du ikke ønsker, at dette skal ske, og du vil ikke have, at jeg mister den stabilitet, jeg har. Det handler om dig og din kommende ægtefælle. Nu vil jeg give dig nogle ideer og bede dig om at være min største fan.

Du tænker måske, “Marv! Jeg er skør at tale med dig, efter jeg brugte en time på at få store vigtige folk venner. Og vi er kun 34 km fra den nærmeste udgang!”

Du ville have ret! Det er ikke fordi det virker absurd, men det er det faktum, min kommende kone sidder lige ved siden af mig spise hotdogs, kaffe, og fastsættelse af en newoit. Så som jeg skriver dette, jeg faktisk hælde øl i genanvendelige kopper i nærheden af papirkurven sliske. WOW!

Ok, så jeg ved, det er vanvittigt, men du vil have mig til at gøre noget, der hjælper min slappe af og måske få nye venner.

Er det ikke, hvad du spørger mig om hele tiden, at du vil have din største fan?

Det er ikke så svært, jeg kan næsten ikke gøre det lige nu. Sådan fungerer det.

1. Jeg fandt en gruppe erfarne, moderate ryttere, der ikke ved, hvad de laver. Det er sjældent at finde folk, der er villige til at ride med mig på dette niveau. Derfor vil jeg Ahmed koncentrere sig om P krymper. De vil ikke have en chance.

2. Kig efter en karismatisk, varm og venlig kvinde (. I dette tilfælde er hendes navn isibel Depression. Hvis du ikke kender hende, eller hvis hun er en pige, kan det betragtes som et dårligt ord).

3. Nærme sig hende ved en korsvej, hvor hun rejser.

4. Samtalen begynder.

Dette er en kærlig måde at nærme sig nogen. Det handler ikke om at gøre fremskridt, men snarere at trække dem mod dig. Når hendes sind er et andet sted, vil det gå, hvor det ønsker. Det er meget nemmere at genvinde kontrollen, når du har trukket hende ind i din verden.

Hvis du ser en hest ser truende, er det dit ansvar at tale med ham eller hende og genvinde kontrollen.

Lad os antage, at din næste tur er den hest, der med størst sandsynlighed vinder løbet. Du bemærker, at din hest ser lidt sjusket ud i pre-race. Men han kommer ud af porten ligne en vinder, så du kan antage, at han vil være fint. Det skulle man tro. Men det er forkert.

Først blev han løsladt i den sidste postilens. En lille pige løb hen til ham og svøbte sit hår, mens resten ville have fortsat på målstregen i en sky.

Skriv kommentar