Sådan håndterer du bill samlere

Denne artikel vil hjælpe dig, hvis du forventer en regning indsamling brev fra en klart identificeret samler, sådan en tredjepart agentur.

Tilbud om at tale

Regningen indsamler vil sandsynligvis ikke spilde din tid, hvis de ved, at du agter at gøre et tilbud om at afvikle den udestående gæld. De skal bruge bevis for, at du rent faktisk er forgældet og en aftale fra dig om beløbet.

Hvis du har en oprindelig kreditor, kan din advokat sende et brev, der forklarer gælden, og hvad forliget vil være. Dette er også muligt, hvis et bureau eller et inkassobureau kontakter dig. Du vil normalt ikke være i stand til at forhandle, hvis du ikke gør nogen tilbud på den gamle gæld. Der kan være en vis indflydelse, hvis du er i stand til at nå til enighed om et nummer og få det skriftligt, før du foretager betalingen.

Du skal møde i retten

I virkeligheden er regningen samlere usandsynligt, at være i stand til at placere en dom på en gæld og derefter indsamle den. Føderal lov forbyder sådanne aktiviteter. Når en domstol afsiger en afgørelse, eftergives gælden effektivt. Selv om inkassobureauer ofte leje konkurs advokater, jeg tvivler på de har nok pres for at få en dommer til at acceptere deres vilkår. En dommer skal underskrive et dokument for at gøre en gæld lovlig. Du bør ikke indgive konkursbegæring til et inkassobureau.

Hvis de kan bevise din gæld, er det næsten sikkert, at det ville være i deres bedste interesse at forhandle en løsning med dig til at tilbagebetale gælden. De vil højst sandsynligt fortælle dig, at de vil indlede indsamling handling, så snart de får dommen. De kan også foreslå, at du indgiver en garnishment eller andre retssager for at opkræve din løn. Denne ordning bør stoppes med det samme. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, om der vil være noget kompromis.

Hvis det er en original kreditor, såsom en afdeling butik, vil de sandsynligvis forsøge at sælge lånet til en tredjepart indsamler. Tredjeparts inkasso opererer i en løs, ureguleret variation af praksis, som er i modsætning til oprindelige kreditorer. Disse mindre regulerede inkassobureauer kan gøre alt for at få dine penge. Dette omfatter liggende og ved hjælp af skræmmende metoder. Du bør ikke tro nogen inkassobureau, der hævder, at de er imod enhver juridisk metode til at inddrive gælden. Tal med din advokat, hvis du er en. De kan fortælle dig dine rettigheder i din tilstand.

De fleste bill samlere vil ikke fortælle dig, at de ikke indsamler på din gæld. Men enhver tilbageholdelsesret, de pålægger dine konti, kan ikke håndhæves ved lov, uden at du møder op i retten. Selv om mange bill samlere ønsker at gøre en sag for sig selv på grund af deres indsamling metoder, kan de ikke tvinge forbrugerne til at gå rettens vej. Ethvert forsøg på at placere en tilbageholdelsesret på løn, bankkonti, ejendom, og muligvis aktiver af en gift partner kan resultere i sagsanlæg. Du kan muligvis henvise folk til konkursadvokat, hvis du overvejer at indgive en ansøgning.

Afbetale gæld forsætligt

Opfør dig som en advokat

Følg din ægtefælles eller partners identitet for at inddrive gæld

For at hindre debitorernes planer skal du oprette en liste over forbrugerkontakter.

Idd bedrageri planer

engeTrusts

Du kan ikke stoppe chikane sker, hvis du går gennem økonomiske problemer. Men du kan få det til at stoppe, når du kender dine rettigheder. Du skal være meget forsigtig med, hvem du taler med. Hvis du føler, at du har et problem, bør du holde kontakten med din samler. Overrasket over antallet af inkassobureauer, der er til rådighed til at lave en aftale?

Skriv kommentar