Ting at overveje, når man bygger en Texas Hold Em Poker Table Top

Før du bygger noget, en god mængde brainstorming, forskning og planlægning skal ske, før byggeriet kan begynde. Forskning i forskellige muligheder, indsamling af relevante oplysninger og se på det færdige projekt skal alle være afsluttet på en plan for at komme videre. Det er lettere sagt end gjort, men du absolut ikke ønsker at skrabere sidder rundt om køkkenbordet som dine venner kommer over til poker aften.

Uanset om du bygger et helt nyt spisebord, maler en eksisterende overflade eller reparerer et beskadiget skum, vil du sikre dig, at du overvejer alle variablerne, de små detaljer, der ender med dig mest tilfredse. I denne how-to guide, vil jeg dele nogle af de ideer og facetter af opbygningen af en Texas Hold’em poker bordplade, der vil hjælpe din nydelse, samt din tid på spil.

1. Hvad er mit mål?

Måske har du været at smide tilbage et par venner og familiemedlemmer fra tid til anden, invitere dem over til at spille et spil Texas Hold’em. Du elsker spillet, men hver gang du mødes, natten synes at afvikle lidt hurtigere. Måske er du konstateringen af, at ved at være vært for regelmæssige spil, er du i stand til at stjæle nogle af de publikum, som du normalt ville få på din almindelige hjemmekampe.

Hvis du ikke er sikker på, om det kan være en god idé eller ej, skal du blot se nærmere på dine muligheder. Mange steder vil tilbyde dig en skumoverflade, og hvis du selv anvender dette, kan du få et professionelt indtryk. På steder som Lowes kan du købe ark, der er 2-3 tommer tykke, og de kommer i forskellige farver. Du kan også købe et pokerbord, og hvis du virkelig er i din poker, kan du endda købe en pokerbordsplade.

2. Hvad vil gå ind?

Igen har du sandsynligvis et spil eller to i de store ligaer, og hvis du virkelig er i spillet, vil du sandsynligvis tage dit spil til det næste niveau. Forvent at investere i et klapbord, enten runde eller ottekant i form, og selvfølgelig er der forskellige niveauer af folde pokerborde. Forvent at bruge på fra $ 15 – $ 25 per enhed.

3. Hvad vil dække bordet?

Den første overvejelse er, hvor du placerer bordpladen. Det er nemt at dække hele overfladen, men nogle gange vil du forbedre bordets udseende yderligere. Ud over at tilføje en anden overflade til bordet, kan du tilføje kopholdere, chipholdere, bakker osv. til overfladen.

Tricket til at bruge toppe er at vælge en, der passer til dine særlige behov. Hvis du kun har et hjem med begrænset plads, vil jeg anbefale dig at se på målmandsvarmere. Disse toppe passer fint på ethvert bord, og vil holde chips, hvor du vil have dem. Der er også dykkerpuder lavet af ether960. Disse er lavet af en let industriel sammensætning for større holdbarhed.

Næste gang du ønsker at finde det perfekte bord til dit hjem, tage et kig på 11,5 g Texas Hold’em Folding Poker Table Top og se om det vil passe. Held og lykke på dit næste spil!

Skriv kommentar