Sådan behandles kennelhoste hos hunde

Kennel hoste, også kendt som hunde smitsom tractobronchitis, er en betændelse i øvre luftvejssystemer. Det kan være forårsaget af både vira og bakterier. Oftest er det forårsaget af infektion med Bordetella Bronchitiseptica bakterier. Dette er også kendt som “kennel” hoste. Det er den mest udbredte smitsomme tracheobronchitis tilstand blandt hunde. Det kan påvirke mellem Truapt (den første) og smitsom Tracheobronchitis (den anden).

Kennel hoste er en almindelig tilstand hos hunde. Det er Distemper. Virussen spredes gennem luften, når inficerede hunde hoster og nyser. Virussen er typisk luftbåren i mellem en og fire dage. Det kan dog rejse ind i luftkassen mere end én gang. Kennel hoste er farligt, fordi det kan spredes ved direkte kontakt mellem inficerede hunde og gennem luften. Det spredes gennem forurenet spyt samt det forurenede miljø (såsom hundeudstillinger, vaccinationsklinikker og parker) samt via den forurenede luft. Det kan være fatalt for din hund og hele din familie ved direkte at inficere den.

Symptomerne på Kennel Chest omfatter:

-Vægttab-Opkastning-Conchy hud ( flager kan forekomme på overfladen af tungen, kan du høre hyppigere hoste, tør hacking lyde, osv.

Disse symptomer kan vare mellem 10-21 dage efter eksponering.

Hvad er den bedste måde at behandle kennel-hoste på?

Den bedste behandling for kennel-hoste er støttende pleje. Du bør ikke ignorere symptomerne på dit kæledyr. De får brug for din hjælp og opmærksomhed.

Mens din hund stadig lider, er det vigtigt at tage ham til sin dyrlæge for rutinemæssig tracheobronchitis og vovse brystet xrays. Det er vigtigt at blive involveret i dit kæledyrs medicinske behandling. Tidlige tegn kan behandles hurtigt. Det er afgørende at søge behandling for tracheobronchitis tidligt.

Vi vil diskutere naturlige, homøopatiske midler til kæledyr mere detaljeret i min bog. Det er dedikeret til dette fælles problem blandt hunde.

Hvad er kennel-hoste hos hunde?

Det er en meget almindelig sygdom blandt hunde, især hvis hunden holdes i et lukket område uden andre dyr. Mennesker er ikke i risiko for at pådrage sig virus. Virussen spredes ikke let til mennesker eller mad.

Den medicinske betegnelse for denne betingelse er Inter Brasilien Kutan spændende Lymphaticious Firackling Fever (TEP).

Hvad er TEP? Hvordan påvirker det mit kæledyrs helbred?

Betingelsen, som beskrevet i denne artikel er opkaldt efter sin forekomst i den charmerende by legonella. Det smitter. Det forårsager mindre feber, et pludseligt fald i appetitten og senere fortykket grålig-farvet hoste med forskellige anfald.

genforespørg

Moderat (op til en uge).

Moderat (op til dagligt, hvis det er muligt)

Aggressiv adfærd (som om du har en 10 – – 14 år gammel hund, hver dag, hvis det er muligt).

Nogle af disse symptomer er markeret med symbolerne “x – P – cDesignate” (x angiver et udløbstidspunkt).

Diagnose

Behandling

Din dyrlæge vil anbefale, at du får din hund undersøgt. NSAID (ikke-steroide, antiinflammatoriske lægemidler), såsom Rimadyl eller Carprofen, anbefales. De har minimale bivirkninger. For dyrlægerne og for at administrere medicinen skal hunden beroliges.

For at mindske sværhedsgraden af hoste og hjælpe ardannelse kan dyrlægen ordinere antibiotika for at forhindre sekundær lungebetændelse (hvilket potentielt kan føre til døden). Specifikke antibiotika er nødvendige for sekundære bakteriel infektion symptomer som feber og appetit tab.

Dette er de trin, du kan tage for at hjælpe din hund med at komme sig.

* Ved stuetemperatur, opretholde en behagelig temperatur

* Drik masser af vand

* Giv din hund tid til at slappe af, indtil din hunds vejrtrækning bliver fuldautomatisk. Dette kan tage et par dage.

* Tilbyd komfort produkter til at støtte maven, spiserøret, og mave

Hunde, der klarer sig godt efter sygdommen, har en tendens til at være meget tilfredse med deres pleje. Hunde med et sundt immunsystem er i stand til at bekæmpe sygdommen selv. Dyrlægen skal konsulteres, hvis hunden har alvorlige symptomer.

Skriv kommentar