Skrigende mor

Halloween kostumer er full-body outfits normalt bæres på eller under Halloween, en årlig begivenhed, der falder den 31 oktober hvert år. Oprindelsen af iført kostumer til Halloween er ikke klar, men mange mennesker tror, det går tilbage til de gamle keltere, der bar masker og kostumer lavet af naturlige materialer, som græs, at narre deres fjender. En anden mulig oprindelse Halloween kostumer er drengestreger af Village People of Ireland, der bar lignende ansigtsmaling og træskærer på deres ansigter find 80er tøj hos kostumeguiden. Dag, Halloween kostumer symboliserer festlighederne i Halloween og anses for at være en social begivenhed så meget som en ferie. I Irland siges ordet Halloween at komme fra det irske ord Skaighall, som betyder “røgklokker”.

I dag kan Halloween kostumer være af mange forskellige stilarter. Den traditionelle hvide kjole med et langt slør er en klassisk, men moderne Halloween kostume. For kvinder omfatter valgene bondekvinden med sit syede forklæde og en kost; skolepigen i hendes cheerleaderuniform; den sexede havfrue i hendes high school uniform; den sexede pirat i hans pirat kostume; og englen i hendes engle kostume. Det største udvalg af Halloween kostumer til mænd omfatter cowboy, sømand, politibetjent, bygningsarbejder, jæger, indbrudstyv, og sport person. Det mindste udvalg af mænds Halloween kostumer er feen, som typisk kræver brug af røde doily.

Halloween kostumer slidt omkring Halloween er lige så forskellige som Halloween festlighederne selv. Traditionelt Halloween parader featured munter gamle mænd i kostumer stylet efter grundlæggerne, og kvinder bar lange, udarbejde kjoler, der minder om den victorianske æra. Men Halloween kostumer slidt rundt i dag har udviklet sig til meget unikke designs, herunder alt fra en sexet Santa til en sød hund kostume. Mange børn nyder også den brede vifte af Halloween kostumer slidt omkring ferie tid. Blandt de mere populære er Nøddeknækkeren og Græskarkongen for feriesæsonen 2021; og Care Bears for dem, der ikke ønsker at se spøgelser, ghouls, og nisser denne Halloween! Børnekostumer kommer også i en bred vifte, herunder søde versioner af de tre små grise: En skrædder lille prinsesse, uhyggelige cowgirls og vilde ting til den Halloween-sjov i oktober.

Ud over Halloween kostumer slidt omkring ferie tid, kan du også finde noget mere specifikt til Halloween på lokale kostume butikker. Der er ingen tvivl om, at du vil være i stand til at finde noget ekstraordinært for dine børn på nogen af disse steder(det tager to min at finde det bedste kostume), især hvis du ved præcis, hvilken type karakter de leder efter. Nogle af mulighederne er ganske fantastiske, herunder: arabisk handel, indisk landsby, kinesisk stjernetegn, japansk Koi, mexicansk folkekunst, indiansk, romersk mytologi og så meget mere! Du vil helt sikkert være i stand til at finde noget ekstraordinært at fejre Halloween med, når du besøger dit nabolag Halloween shop.

Hvis du er på udkig efter en mere uhyggelig Halloween kostume, så kan du gå til ghoul eller spøgelse kostumer, der har været så populære i år. Mange af disse faktisk tage en masse kreativitet og en masse dygtighed. Hvis du er på udkig efter noget lidt mindre skræmmende, men lige så skræmmende, kan du overveje en af de mange gotiske stilarter kostumer til rådighed i år. Gotiske kostumer kommer i mange former såsom: vampyr, varulv, heks, købmand, og så meget mere!

For dem af jer, der ikke kender mumming, så tænk over dette: hvor ofte hører du børn sige ting som “Mumming tid!” og “Mumming natten væk!” til deres forældre under Halloween? Når du klæder dig som mor i et unikt og skræmmende outfit, vil dette helt sikkert få dine børn opmærksomhed, og derfra vil det være alle ned ad bakke! Halloween er en fantastisk mulighed for at få dit barn involveret i at fejre en ferie ligesom dem, og nu deres stemmer vil blive hørt, da de er bange for spøgelset eller monster, de har valgt. Uanset om det er den klassiske “trick-or-behandling” metode eller uhyggelig mumming kostumer, du og dit barn vil have en vidunderlig Halloween.