cPanel Server

Hvordan toscripts udføres korrekt på ulighed servere C ulighed servere er meget kraftfulde servere, der gør det muligt cPanel til at køre meget lette arbejdsbelastninger. scripts ved hjælp af cPanel bør være i stand til at indlæse let, da det er optimeret til serveren.

Hvordan kører scripts på forskellige servere?

Nyere proxyer bruger thenotify-funktionen, som simpelthen er en ping-meddelelse til klienten, når serveren har modtaget en ping, der anmoder om en opdatering til webstedet.

Denne ping indeholder oplysninger om netværkskortet med statuskode 100, såsom server stabil, DNS opslag nås, ping statistik osv. Disse sendes på en ensrettet måde. Fordelen ved denne metode er, at klienter normalt modtager en statuskode 200 for at informere serveren og klienten om, at forbindelsen til serveren lykkes.

Hvis du vil sende en scriptpakke til en server med statuskoden 200, sender klienten en UNIX-pakkekommando med datapakken, uanset forbindelsestilstanden (Afspilningstilstand eller stoppet). Serveren behandler derefter pakken og sender det relevante svar til klienten. Hvis forbindelsen oprindeligt oprettes normalt via PING-kommandoen med klientens tilladelse, svarer serveren også med statuskoden 200.

I tilfælde af at forbindelsen aldrig oprettes, kan klienten genoversende ping-oplysningerne, men da dette er deaktiveret af serveren, er det aldrig i stand til at opfylde anmodningen. I tilfælde af at klienten ikke er i stand til at opfylde anmodningen, kontrollerer serveren aldrig statuskoden og dropper simpelthen pakken.

Terningepakker modtages ikke så pålidelige som vores andre ping-kommandoer, men de sendes med samme nøjagtighed som vores normale kommandoer.

Basistidspunkt er tilgængelig i Windows, Linux og Mac OS. Unix-tiden er konfigureret tredjepart.

Terninger ogPeer Klon fejes mod uret eller omvendt

IP-adressen på fjern-peer’en

IP-adressen på peer’en

ms-adfærd

ms-reserveret

ms-start

ms-stop

chkdsk /r

karper -a ntp.peer

ntp.peer-nuke

ntp.peer-egenskaber

Terninger og NTP er mest følsomme over for systemfejl og få tiden væk fra netværket og derefter tilslutte det igen, netværksenheden kan synkroniseres i et par millisekunder.

Reservationsstrengen og peer-id’et er de samme som for SNTP. Klient-IP-adressen skal også svare til hinanden, og i dette tilfælde kræves der etracerouterid og lokalt id.

Router-id’et kunne ikke synkroniseres med DHCP-serveren

I det følgende beskrives det ar, der er til rådighed. Vi har en router i vores netværk med en IPv4-adresse. Vi har en overflod af DHCP-servere, men har ikke konfigureret nogen til en DHCP-server. Men når routeren er konfigureret, er IPv4-adressen tilgængelig, den er ikke tilgængelig, og routeren skal tildele DHCP-server.

Hændelsen kan opstå, når IPv4-adressen af en eller anden grund ikke er tilgængelig på DHCP-serveren. Konfigurer en DHCP-server med en statisk IP-adresse.

Fejl i syslog

syslog-meddelelser sendes ikke af DHCP-serveren, men af værterne. Værterne bruger syslog til at rapportere statusændring af enhederne.

Tjek Syslog ind for meddelelser som:

*1. september 04:43:21.063: %B forrude begynder foreløbig DHCP-beregning…

Denne meddelelse betyder, at en ny bruger forsøger at starte DHCP.

* Sep 1 04:43:21.063: %B forrude ophører foreløbig DHCP beregning …

Meddelelsen betyder, at DHCP-serveren ikke er tilgængelig.

*1. september 04:43:21.063: %B forrude genoptager foreløbig DHCP-beregning…

DHCP-serveren kan ikke sende DHCP-anmodningen igen, fordi brugerens logonoplysninger ikke er rigtige.

En vigtig ting er at forstå, at den tidligere version af Windows ONIX og Solaris har en DHCP-server i baggrunden. Det betyder, at brugeren ikke behøver at gøre noget, og DHCP-serveren er enten version 4 eller 5, det er målbart af brugeren.

Denne situation kan løses ved at sikre, at DHCP-serveren kører med administratorrettigheder. Windows-serveren skal også konfigureres til at genkende sin egen IP-adresse. Dette kan gøres ved at kontrollere hændelsen “HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlTerminalServerWinStationsRDP-TcpPortNumber” for serveren.

Du kan angive IP-adressen manuelt ved at navigere til kommandoenSystem parametersadvanced med navnet “DHCP for IPv4”.

Brug begyndervejledningen til at få flere oplysninger om opsætning afDHCP-serveren ved hjælp af routernes IP-adresse

192.168.1.254 ikke i orden

Det betyder, at der er et problem i adressen 192.168.1.254. Kontroller, at du bruger netværksadressen i meddelelsen og ikke på adresselinjen.

Skriv kommentar