Sådan kan du se, om dit barn har nedsat syn

Vision er ofte overset i form af dens indvirkning på vores liv. Vision er afgørende for mange job. Hvis dit barn ikke kan se klart, kan det hindre hans chancer for at ansøge om job, eventuelt ødelægge hans chancer for at få college grader, eller begrænse hans magt over sit liv.

Studerende, der lærer at læse, er bedre forberedt på livet på øer, som kan have begrænset privatliv. Det første skridt til at hjælpe eleverne med at håndtere hverdagens udfordringer er at lære at læse. Hvis du har alvorlige synsproblemer, regelmæssig visuel træning og ordentlig øjenpleje kan bidrage til at beskytte din fremtid.

Signifikante forhold hos svagtseende omfatter: 1. tendens til at have ondt af sig selv2. Det er svært at finde smukke eller grimme ting. De er villige til at arbejde med vanskeligt materiale Deres evne til at nå deres mål. De er i stand til at tilpasse sig og tolerere frustrerende eller nedværdigende situationer

Dr. Francis D. W.irtsman: “Hvis dit barn kan se, så kan han lære at læse.”

For at opnå dette niveau af succes, skal du have gode synsevner og være i stand til strategisk at bruge øjet til at hjælpe med læsning og skrivning.

Min ultimative guide til skrivning og se

Følgende færdigheder er afgørende for læsning og skrivning:

1. Erkender fokus farve i øjet2. Sådan justeres dine øjen- og øjenlinjekanter3. Personens naturlige omdrejningspunkt er den bedste måde at fokusere på. Hvordan man forstår de rumlige relationer mellem bogstaver og ord5. Sådan får du alle bogstaver og de mest enkelte ord ind i hukommelsesskabeloner til læsning6. Lære at læse og tænke hurtigere, og hvordan distraktioner kan minimeres

Mens alle trin kan udføres med lukkede øjne undtagen for at skrive, bør synet ikke forstyrre læsningen. Læsning tydeligt kan påvirkes af sløret syn.

Tips til at dyrke dit barns fashionable læringsevner

Der er mange måder, du kan forbedre dit barns syn og lære dem at nå milepæle i vision.

1. Fællesskabsuddannelses-værker for forældre, lærere og undervisere.

For at de studerende skal få succes, har de brug for både uddannelse og forældrestøtte.

2. 2.

At lære at identificere breve kræver, at forældre placerer bogstavet “A” i synet af deres barn og derefter tydeligt læser det. Hvis barnet ikke er højrehåndet, er det vigtigt at finde bogstavet “A” i øjet. Mange børn lider af synsproblemer og bliver venstre-turners. Det er vigtigt at rette op på dette problem og styrke indlæringen ved at sikre, at barnet føler sig godt tilpas i venstre øje.

3. Øjne er nødt til at arbejde sammen

Korrekt farve inspektion er afgørende. Øjnene skal matche deres opfattelse af et farveskema med hjernens evne til at “tænke over, hvordan jeg vil genkende en bestemt farve” [Satori 2005].

4. Næste ting, du kender treøjede stimuli

“Den visuelle vej er begyndt at danne sig, og treøjede stimuli kommer ind i nervesystemet. Disse former modtager input fra mange dele af hjernen hos ældre børn. De vises alle på én gang i en forudsigelig timing ” [Satori 2005].

Du kan overvinde den manglende evne til at se sorte og hvide figurer eller andre detaljer ved at fokusere din opmærksomhed på de vigtigste komponenter i hvert farveskema.

Du ønsker ikke dit barn til at være en begavet læser, hvis du virkelig bekymrer sig om dem. Husk, at den højre halvdel er den vigtigste del af nethinden. Den indeholder de fleste forbindelser og byggesten.

Det er vigtigt at støtte dit barns naturlige talenter og give dem de nødvendige værktøjer til at opbygge disse færdigheder for deres fremtid.

Skriv kommentar